mandag den 8. november 2010

Power corrupts...

Husker du, da du som lille barn legede med Lego? Du byggede og byggede, måske en borg eller et kæmpe hus. Du kælede for detaljen, og lavede alle mulige fede små finurligheder. En fast del af Lego-lege-ritualet (ja, det ord opfandt jeg), var dog ødelæggelsen. Når man havde bygget og bygget i flere timer, skulle det hele jo smadres på behørig vis.

De sidste par måneder, har jeg følt et grimt flashback til dengang jeg legede med Lego...


Som min kæreste sagde efter søndagens kamp: Tillykke med lige!

torsdag den 4. november 2010

Hvem peger pilen på?

Min glæde for diagrammer har overmandet mig. Disse små sataner kan jo forklare alt. Lad mig tage et ganske aktuelt eksempel: Hvem bærer hovedsansvaret for Brøndbys krise?

Umiddelbart et svært spørgsmål, men se nu hvad der sker når jeg bringer et diagram ind i legen...

Ahhhhh... Nu giver det hele pludselig mening! Det er lidt ligesom de der billeder, hvor tegneren har skjult en kæmpe laks i skyerne eller i en persons ansigt. Man kigger og kigger, og når man opdager det tænker man "Hvordan kunne jeg ikke have set det noget før?!".

onsdag den 3. november 2010

Mediehype - stop nu!

"Kan man være dansker og holde med Barcelona?", "Danskerne holder vejret" og lignende overskrifter har præget mediebilledet den seneste tid. Det hele omhandler naturligvis FC Københavns kamp mod spanske Barcelona.

Det er selvfølgelig fint nok for FCK, at de har så meget medvind i sejlene, men vi andre er altså ved at knække os. Mediehypen er helt afsindig, og 1-1 på hjemmebane, bevares mod FC Barcelona, bliver udlagt som dansk fodbolds foreløbige zenit.

Det værste er næsten, at det nærmest forventes af man som dansker skal heppe på dem. WHAT?! Hvorfor skulle jeg dog det?! Dette diagram viser vist meget godt, hvem der kan glæde sig over FCK's succes. Alle vi andre kæmper med maven!


EOD!