mandag den 27. september 2010

Haddifax ser på mode

Inspireret af SidneyLise, har jeg for en stund omdannet Haddifax til et mekka for mode- og fashioninteresserede. Jeg bringer her en lille udsnit af hvad der lige nu er super hot i København og omegn.

5.
På femtepladsen har vi det bedagede "Giv mig analog-tv tilbage"-look. Antennen er fra FONA, og tøjet fundet på et herretoilet i Vejle.





4.
Næste perle i den lille count down er Claus fra Vallensbæk. Denne 47-årige gymnasielærer er iført en le Cheaseu spandex dragt og et par rustikke bukser fra NossNoss.


3.
På tredjepladsen finder vi dansk-malteseren Bo Lucas Denknacher. Mavetasker er - som tidligere nævnt her på bloggen - utroligt fedt i øjeblikket, og kombineres det med et par paniske bukser og en mintgrøn trøje der bare skriger "Så lad mig da flå snabelhatten af dig, Zladhana", ja så er man virkelig trendy. Mavetasken er fra Gucci, mens brillerne er handlet i Netto.




2.
Sølvmedaljen går til smørrebrødsjomfru Stig Donghammer fra Frederiksberg. I øjeblikket er afhuggede dukkehoveder det helt store i Estland, og det er kun et spørgsmål om tid før dette super-hotte look brager ind over Danmarks grænser. Dukkerne er købt i Noa Noa.



1.
Har man fingeren på pulsen, kommer det absolut mest trendy look næppe som en overraskelse. Overalls har toppet mange first-movers ønskeliste længe efterhånden, og med god grund. Hvis man som Finn "Ølbasse" Andersen er kyndig med en saks, sikrer man sig et look der går lige ind på lystavlen. Finns bukser er forhandlet i Boutique Hest og Stramme Baller i Herning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar