torsdag den 29. april 2010

Denmarks Finest

Som nogen måske har opsnappet, har Københavns Kommene givet grønt lys til en moské på Amager. Og hvad vildere er, så er det ikke et kælder lokale eller et tidligere støvsugerfabrik i en baggård - nej! Der bliver simpelthen bygget en rigtig moské!

Folk skal naturligvis ikke have lov til at dyrke deres religion med bare et grán af værdighed, og heldigvis har folket sat sig til modværge. Disse brave mennesker fungerer som et dansk boldværk, der forsvarer os mod muslimernes invasion - som med byggeriet af moskéen nærmest er et faktum.

Frihedskæmperne og patrioterne har organiseret sig i Facebook-gruppen "Nej til moskeer i Danmark!". Her udveksler Damarks ubetinget skarpeste hoveder meninger og holdninger, og aftvinger ikke så lidt respekt. Med deres store kendskab til både religion, samfundsvidenskab, antropologi og andre komplekse størrelser, ikke uden glimt i øjet og med den klassiske danske lune humor.

Jeg vil lige smide et par af de fineste og skarpeste indlæg:

"fuck tyrkiet og andre lande i samme klasse, vi ville klarer os bedre hvis vi udryddede de aber, rusland og usa burde smide alle deres a bomber i mellemøsten..."

"Danmark er for danskere og de skal være hvide. Og de andre kan blive i bananpalmerne, og ikke nasse på det danske samfund."

Og ikke mindst det nærmest poetiske:

"Fucking hallal negere fuck jer sådan en flok sand negere hva fanden har vi gjordt siden i besluttede i ville plante jeres forkulet røv her fuck hjem med jer man!!!!!!"

Af ganske uransagelige årsager, er debatfunktionen blevet slettet, så det er ikke længere muligt at følge de fædrelandselskende patrioters debat. Heldigvis har denne side gemt nogle af de bedste og skarpeste iagttagelser.

Kip med klaphatten og vift med vimplen, for det er i sandhed på sin plads at være stolt over Danmark i øjeblikket!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar