torsdag den 1. april 2010

Pinlige spinfolk

I har sikkert allesammen set sagen om Venstres spindoktor, der kører i øjeblikket. Da I læste den, tænkte i helt sikkert også "Det var vist ikke første gang en spindoktor kvajede sig big-time, var det?".

Én ting er, når almindelige, hårdtarbejdende folk dummer sig online. Hvad ved de dog også om medieret kommunikation og det dér indernet? En helt andet ting er, når folk der er lønnet for at rådgive andre i kommunikations svære kunst fucker up. Cool medierådgiver, der ikke engang kan undgå at lave skandaler selv.

"Hey, Lars! Lad mig lige give dig et par fif mht. brugen af Facebook". Nej, vel? Det er et klokkeklart eksempel på, hvordan man ikke kender de præmisser der gælder for medierne man anvender. Når man så oven i købet ikke kan skelne mellem sin work-persona og job-persona, ja så er den helt gal.

Hvor fanden bliver disse "rådgivere" uddannet, og hvordan i al himlens navn bliver de ansat?!

PS: Hvis du er en magtfuld person, der trænger til en gang mediecoaching, så betragt dette som en ansøgning. Mine meninger er til salg for højestbydende, så kom glad fra hele det ideologiske spektrum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar