torsdag den 18. marts 2010

Haddifax tester Chatroulette.com

Hvis du er en ferm lille Internet-rotte, har du allerede hørt om det. Hvis du læser noget smart om computere og IT, kender du det sikkert også. Er du helt faldet bag en vogn, som undertegnede, har du ikke det store kendskab til Chatroulette.com.

Dette nye netfænomen går i al sin enkelthed ud på, at møde nye "spændende" mennesker på nettet. Du tænder dit webcam, og bliver så tilfældigt matchet med en anden tåbe, der har valgt at gøre det samme. Konceptet er egentlig sjovt nok, og er vel et eller andet sted indbegrebet af Internettet som medie - bag tasterne kan du møde og interagere med fremmede fra hele verden.

Desværre er mænd en omgang ulækre svin, et faktum vi længe har benægtet. Der er dog intet sted hvor dette er mere evident end anonyme mødesteder.

Aviser og tidsskrifter skaber kontaktannoncen. Her kan folk - helt anonymt - lære nye spændende mennesker at kende. Hvad får vi? "(K)ærlig, sød og rar morfar søger blid elsker" og en generel klam tone.

TeleDanmark laver en sjov telefonchat - 159 - hvor folk anonymt kan ringe ind og tale med hinanden. Hvad får vi? "Er der en fræk pige på linjen?" og en generel klam tone.

Internettet giver os online chatrooms, hvor folk anonymt kan logge på og skrive til hinanden. Hvad får vi? "Fræk-fyr-55: Er der nogen søde/frække piger der vil chatte?" og en generel klam tone.

Chatroulette.com følger direkte i sine forgængeres fodspor. Det betyder, at næsten hver anden fremmede sitet parrer dig med er en mand uden bukser, der stolt viser svaberen frem. Kombinationen af at være anonym og samtidig komme i kontakt med kvinder, bringer ikke ligefrem det bedste frem i os mænd  :-/

På godt to timer fik jeg et par enkelte småsamtaler med følgende ikke-pikke:
  • En studerende fra England med det største bonghår, og udpræget dårlig samvittighed.
  • En midaldrende canadisk mand, der snakkede løs mens han vaskede op. Han havde aldrig haft et webcam før, men købte et da han høre om ChatRoulette. "Have to try this shit out", som han sagde.
  • En ca. 17 årig pige, der havde læst at Ashton Kutcher brugte Chatroulette. Jeg skrev til hende, at medmindre hun kunne genkende hans pik ville hun nok ikke få det store sus ud af sitet.
  • En person med slukket cam, som hele tiden refererede til mig som "lil nigga", og i øvrigt skrev meget om "weed" og "getting high".

So there you have it. Jeg har testet systemet for dig! Du kan nu prale med at vide hvad fanden Chatroulette.com er, men behøver ikke at se på alle de mange pikke. Godt for dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar