torsdag den 25. marts 2010

Jes Dorph pwned

Blogging er et sjovt og ganske herligt fænomen. Michael Jeppesen har en blog, og selvom jeg altid har fundet ham selvfed og ganske forfærdelig, er den svært underholdende. Han er bidende sarkastisk og skriver ganske udmærket.

Den anden dag skete der så noget ganske sjovt på Jeppesens blog. Selveste Jes Dorph-Petersen indledte et verbalt slagsmål med Jeppesen, og det endte ikke godt for vores allesammens Mr. News. Men hele sagen kræver et lille resumé.

Det hele startede, da Jeppesen bloggede om Dorphs udfald mod Politiken på Facebook. Dorph går på Politikens håndtering af den famøse lækagesag. Uden at gå alt for meget i detaljer, handler sagen i bund og grund om, hvem der lækkede fortrolige oplysninger til TV2. Ok, tilbage til blog-fejden!

Den folkekære FCK'er ville ikke have Jeppesens beskyldninger siddende på sig, og begyndte således at svare igen i kommentarfeltet. Jeppesen var ikke sen til at svare, og fortsatte i øvrigt sin blogging om affæren. Ordudveksling fortsatte i den nye blogpost, til stor moro for alle os savlende læsere.

Til slut måtte den godmodige Dorph strække våben, i kommentarfeltet den fabelagtige blogpost "Efterlysning: Jes Dorph er forsvundet".

Hele sagen minder en del om den famøse "sushi-war" på mitKBH. En forvirret person vælter ind i en debat på en medie, han tydeligvis ikke er fortrolig med. I begge tilfælde er det fantastisk spas for os læsere, og jeg kan kun anbefale at man læser hele Jeppesen VS Dorph i gennem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar